Helloo,

Maken jullie wel eens gebruik van mijn keukenhulp? Daar vind je de omzettabellen die ik zelf gebruik om recepten om te zetten van bijvoorbeeld Fahrenheit naar Celsius en van Cups naar Grammen.

Ik heb nu een toevoeging daarvoor namelijk een cheat sheet om groente te bereiden. in de cheat sheet vind je kooktijden voor verschillende groentes op 3 manieren. De kooktijd voor koken, stomen en voor als je de groente in de magnetron wilt bereiden.

Vooral de kooktijden in de magnetron vind ik zelf erg handig! Een kleine kanttekening, als ik de groente in de magnetron maak, doe ik  de groente met een klein beetje water erbij een schaal die ik vervolgens afsluit. Na de tijd die je in de cheat sheet ziet, laat ik de schaal nog een minuutje of 2 staan, zodat groente nog even kunnen na stomen. Voor mij zijn de groente dan net beter gaar.

Check de keukenhulp HIERRR!

 

Liefs!

Advertentie