Wie is dat  meisje achter deze blog? Dat is de vraag die je jezelf denk ik afvroeg toen je besloot om te klikken op iets dat ‘over mij’ heet.

Of in ieder geval, dat denk ik, dat je dat denkt. Als dat ook maar een beetje logisch over komt.

Maar goed, genoeg daarover, nu over mij 🙂

Ik ben Babette, ondertussen alweer 23 jaar, en ik studeer in Nijmegen. Naast dat ik studeer doe ik ook heel veel andere dingen. Zo veel zelfs dat het studeren er af en toe een beetje bij in schiet. Maarja, ik heb me ooit laten vertellen dat dat er een beetje bij hoort af en toe.

Omdat ik verschrikkelijk slecht ben in het schrijven van geforceerd leuke stukjes (zoals dit), lijkt het mij leuker om gewoon een paar dingen op te sommen die ik leuk en stom vind.  En ik begin met wat ik stom vind, want dan eindigen we positief.

Ik houd absoluut niet van champignons, witlof en anijs. Die eerste twee zijn redelijk onverklaarbaar, de hartgrondige hekel aan anijs komt voort uit een avond met te veel sambuca. Ik ga nog steeds over mijn nek als ik sambuca ruik (of elk ander drankje op basis van anijs). Ik doe nu enorm mijn best om nog iets te bedenken waar ik echt een hekel aan heb, maar eigenlijk kan ik dat niet echt verzinnen. De meeste dingen vind ik hooguit een beetje vervelend. Of ik heb er wel een hekel aan, maar doe het zelf ook (zoals zeuren, of me overal mee bemoeien), dus als ik hier zou zeggen dat ik daar een hekel aan heb, zou ik een beetje hypocriet zijn. Wat ik overigens wel echt niet chill vind, zijn liegende mensen, of mensen die hun beloftes enzo niet na komen. Maarja, dat soort mensen vindt niemand echt heel erg leuk. Denk ik dan.

Dan de dingen die ik waar ik wel heel blij van kan worden: Koken (goh?), lezen, tennis, wijn, de hele dag in bed liggen, cavia’s, harry potter, mijn telefoon (l), Dennis, dingen kopen, cola, Downton abbey, Sherlock, Game of Thrones, Kaarsjes aansteken, knieperties, paasvuren, op een koude winterdag je warme bed in kruipen (nadat je 3 keer hebt gesnoozed en vervolgens hebt besloten dat het vandaag toch niks meer word), nagellak(Ik heb geloof ik wel 10 kleuren rode nagellak), avondjes uit, avondjes thuis, teenslippers, cowboylaarzen, mooie theepotten, als het regent en je zelf binnen zit, als het regent en je naar buiten kan lopen om met regenlaarzen in de plassen te stampen (ja, nog steeds), zeilen, biertjes drinken na het zeilen, biertjes drinken als je niet hebt gezeild, iets super moeilijks koken dat nog lukt ook, iets super moeilijks proberen te koken (wat totaal mislukt, er vervolgens drank doorheen gooien, en dan dat opeten. Jezelf wijsmakend dat dit een veel beter recept is dan het origineel.) en zo kan ik nog wel eventjes doorgaan.

Zoals je misschien wel begrijpt, vind ik mijn leven heel erg leuk. En ik hoop dat ik jouw met mijn recepten een beetje van die pret mee kan geven!

Ik hoop dat je net zoveel plezier hebben in het lezen van mijn blog, als ik heb in het schrijven ervan!

Heel veel liefs,

Babette

IMG_1568