Hallo allemaal!

Ik ben Babette en hou van koken!

Naast dat ik hou van koken, houd ik ook van eten. En van wijn, as any girl should.

Bron: http://www.alliancewine.co.uk/

Als een enorme foodlover, ben ik de hele dag bezig met het lezen en uitproberen van recepten, het zoeken van afbeeldingen waardoor het water je spontaan in de mond loopt en vooral ook het praten over eten.

Omdat de ene helft van de mensen gillend gek werd van mijn gepraat, gezoek en gekook, en de andere helft maar geen genoeg kon krijgen van mijn eten en geklets ben ik deze blog begonnen. Een mooie kans om uit te reiken naar collega-foodies!

Op deze blog zul je recepten gaan vinden die net als ik, lekker zijn zonder poespas.  Geen gedoe met gekke, dure ingrediënten die toch nergens te vinden zijn, want als student ben ik toch ook gekoppeld aan een studentenbudget. Gewoon eten dat uitermate comforting  is en een hoge ‘dit moet je echt eens uitproberen’- graad heeft.

In mijn mening is er niets gezonder dan af en toe lekker ongezond eten, en is roomboter onmisbaar in de keuken. Toch kan je zelfs als student niet leven op louter kapsalons, pizza en pasta pesto, dus als het goed is  ga je hier ook een scala aan gezondigheden aantreffen! (Dat dit een groot onderdeel is van mijn goede voornemens zal ik maar achterwegen laten).

Bovendien ben ik de laatste tijd ook bezig met het verbreden van mijn wijnkennis nooit slecht om te doen als student. Dus misschien dat ik daar ook nog wat mee gaan doen…

Anyway,

Ik hoop dat je plezier gaat hebben in het lezen, uitproberen en eten van alles wat ik ga posten!

X

Advertentie